Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Guusje Heijnen
 
Morgen:
Julian Crombach
Svenja van Hest
Max Veenhuizen
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Algemeen 
Wij heten u hartelijk welkom als (potentiƫle) sponsor van HC Scoop. Na het lezen van onderstaande informatie komt u meer te weten over waarom het juist voor u als bedrijf of organisatie zeer interessant kan zijn om via HC Scoop uw bedrijf of organisatie meer onder de aandacht te brengen, en hierbij HC Scoop financieel te ondersteunen. Zeker nu HC Scoop binnenkort zal beschikken over een topniveau hoofdveld, waarbij de KNHB er zelfs voor heeft gekozen om in Z.O. Nederland bij HC Scoop het regionaal training/selectie centrum te gaan vestigen, is sponsoring extra aantrekkelijk. Wij heten u nogmaals van harte welkom!
 
De Sponsorcommissie
 
Introductie HC Scoop
HC Scoop is een gezellige en dynamische hockeyclub met meer dan 700 leden. Deze leden komen zowel uit de gemeente Sittard-Geleen als de omliggende regio.
HC Scoop is in 1999 ontstaan uit een fusie van Hockey Club Geleen met Hockey Club Sittard. Sinds 2002 beschikt de club over een schitterende locatie met momenteel nog 3 kunstgrasvelden aan de Eggerweg in Sittard (naast het Fortuna stadion). Iedereen van 6 jaar en ouder kan lid worden.

HC Scoop heeft zeer bekende hockeyers voortgebracht. Maartje Paumen is de bekendste oud-Scooper. Maar ook de broers Delissen, die jarenlang op het hoogste internationale niveau hebben gespeeld, hebben een HC Scoop-achtergrond. Maar HC Scoop is meer dan dat. Het streven van de club is dat elk lid, zowel de recreatieve als de prestatiegerichte speler, er met het grootste plezier kan hockeyen.
 
Het uitgangspunt is dat elke speler beter wil en kan worden op basis van plezier en adequate training en coaching. Begeleiding van spelers, trainers en coaches krijgt veel aandacht. Ook aan de mening van ouders wordt veel waarde gehecht.
Een goed voorbeeld van het samengaan van plezier en hockey is het jaarlijks terugkerende Top C Toernooi. Hiervoor komen teams uit heel Nederland en Duitsland naar de velden van HC Scoop. Daarnaast worden er vele andere activiteiten voor en door leden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn: het familietoernooi, feesten voor verschillende leeftijdscategorieƫn en het mini-slotkamp.
  
HC Scoop is een vooruitstrevende club met ambitie.
 
Door samenwerking tussen de club, gemeente Sittard-Geleen (Sportzone) en de KNHB gaat er in de zomer van 2014 een waterveld gerealiseerd worden. Recent is de nieuwbouw van het multifunctionele Fitlandcomplex tussen het Fortunastadion en HC Scoop en de topniveau accommodatie van atletiek vereniging Unitas afgerond. Vanaf het seizoen 2014-2015 zal HC Scoop beschikken over een waterveld. Dit zal leiden tot een grote aantrekking van sporters. Een geweldige ontwikkeling is dat het waterveld tevens zal gaan dienen als regionaal training/selectie centrum! Hierdoor zullen er nog veel meer mensen in contact zullen komen met sponsoruitingen bij HC Scoop!