Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
Jarigen
Vandaag:
Joep Kraakman
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Laurika Berk
Rosalie Dormans
Naomi Hanhart
Lena von Peij
Luca Stevens
Floor Zillen


Agenda
OKTOBER
Kennismakingstraining HC Scoop woensdag 25 oktober
Datum: wo 25   16:00 - 17:00
Locatie: Eggerweg, Sittard
Memo: Op 25 oktober zal er weer een kennismakingstraining zijn bij Scoop. Iedereen is welkom om gratis deel te nemen aan deze training. Helaas is er momenteel een ledenstop voor meisjes van 10 tot 17 jaar.  Voor jongens van deze leeftijd is er geen ledenstop dus jullie mogen je gewoon aanmelden voor onze kennismakingstraining.
Woensdag 25 oktober is er weer vriendjes en vriendinnetjes middag bij HC scoop. Van 16:00-17:00uur kan je mee trainen om te ontdekken hoe leuk hockey is! Want hockey is STOER en FUN. Ben je tussen de 5 en 17 jaar oud en wil je zelf ervaren hoe leuk hockey is? Meld je dan aan voor de kennismakingstraining met je vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje of alleen kan natuurlijk ook. En hopelijk zien we je dan 25 oktober bij HC scoop. AANMELDEN KLIK HIER Op de club zijn genoeg leen hockey sticks te verkrijgen en een bitje is te koop voor €5,-.
NOVEMBER
MOSSEL of SATÉ avond
Datum: za 18   19:00 - 00:00
Locatie: Eggerweg, Sittard
Memo: Aanmelden voor de MOSSEL-/SATEAVOND mogelijk tot uiterlijk zondag 12 november as., dus wees er snel bij!
De prijs voor de mosselen bedraagt € 15 en voor de saté € 10 (excl. drank). Er wordt gezorgd voor avondvullend entertainment, dus het belooft een gezellige avond te worden!
aanmelden via de login op Hc Scoop of via de app .