Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Elise Lansu
Nina Schiffeleers
Ralf Schmeitz
Luuk van der Wal
 
Morgen:
Anne-Laurien Extra
Fay Heffels
Fleur Vankan
 
Overmorgen:
Marijne Eijpe
Elke Mastenbroek


Clubkleding 

Het clubtenue van HC Scoop bestaat uit:

  • Licht blauwe polo met oranje kraag
  • Donkerblauwe short/rok
  • Lichtblauw/oranje gestreepte kousen

Dames

Heren

Jeugd

Naast de kleding en kunstgrasschoenen is het verplicht om scheenbeschermers te dragen. Gebitsbeschermers zijn nog niet verplicht, maar worden wel aanbevolen

Het spelen in een clubtenue is tijdens hockey wedstrijden verplicht. Iedereen die wedstrijden speelt moet dus zo’n clubtenue hebben.

Deze worden alleen bij Intersport Gardenz verkocht.

Pakken en sweaters (hoodies)

Begin seizoen 2013/2014 zullen alle leden in het nieuwe tenue spelen. Onze doelstelling is om de leden ook in de clubkleuren te zien in trainingspak en sweater van Adidas.

De regel voor de kleding is dat alle kleding op wedstrijddagen, tijdens en rondom de wedstrijd opgebouwd is uit "onze drie kleuren”;lichtblauw, oranje en donkerblauw. Bij Adidas hebben deze kleuren de naam:Argentina Blue; Orange en Collegiate Navy. Het is niet toegestaan om als team, op wedstrijddagen, met andere kleuren dan onze clubkleuren te lopen.

De trainingspakken, zoals gedragen door Heren 1 en Dames 1 zijn standaard te koop bij Intersport Gardenz. Hieronder zie je hoe de standaard trainingspakken er uit zien.Mocht het zo zijn dat een team zich wil onderscheiden dan is dit mogelijk, door zelf de kleuropbouw samen te stellen, zo lang deze samenstelling maar bestaat uit de eerder genoemde drie basiskleuren. (Realiseer je wel dat een team na een seizoen, niet altijd volledig bij elkaar blijft. Dit samenstellen kan via:http://www.miteam.adidas.de/, zo lang het dus maar opgebouwd is uit de drie bovengenoemde kleuren. Ga op de site naar Männer Frauen of Jugen en klik op "Mehr Sportarten”, zowel de trainingspakken als de sweaters zijn hier terug te vinden en zelf samen te stellen qua kleur.

De levertijd is ongeveer één maand tot max. 45 dagen. De bestelling loopt nadat er een keuze is gemaakt via Intersport Gardenz  (dit omdat miteam geen directe verkoop heeft in de Benelux)

De uiteindelijke keuze loopt dus niet via de site maar kan bij Intersport Gardenz worden doorgegeven.

Intersport Gardenz biedt onderstaande verkoop condities:

  • 1 leden krijgen 10% korting
  • 2 per team alleen sweaters of trainingsjassen 20% korting
  • 3 per team sweater of trainingsjas met trainingbroeken: 25% korting!

Bij individuele aanschaf kan gekozen worden uit de Adidaspakken die beschikbaar zijn bij Intersport Gardenz, wederom opgebouwd uit de drie basiskleuren.

Heren sweater (hoodie)

Heren trainingspak

Dames sweater (hoodie)
Dames trainingspak
Sponsoring

Adidas is de kledingsponsorvoor Dames 1 en Heren 1. Daarnaast heeft HC Scoop twee zeer goede hoofdsponsors gevonden ten gunste van iedereen: Rabobank en Sabic. Als tegenprestatie komen hun namen op alle shirts te staan.

Mocht een team nog bedrukking (naam of cijfer) op de shirts willen dan moet dit lopen via Intersport Gardenz ivm conformiteit. Indien een ouder of bedrijf de trainingspakken wil sponsoren is dit ten aller tijden mogelijk. De regelsvoor sponsoring worden een dezer dagen op de site bekend gemaakt en gaan in met ingang van het seizoen 2013-2014.