Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Jan Gobbels
Liv Wouters
 
Morgen:
Maria Arostegui
Sofie Kretzers
Joƫlle Linnartz
 
Overmorgen:
Isis Maas
Bijdrage als vrijwilliger 

Wij zijn een familiehockey-vereniging zijn voor-en-door-leden, voor de top- en breedtehockeyer. Een fantastische en gezellige leeromgeving voor kinderen en senioren, om in teamverband en in onderlinge afhankelijkheid te sporten. Een groot sociaal ontmoetingsfeest.

Voor en door leden

We kunnen alleen hockeyen als iedereen ook zijn bijdrage levert als vrijwilliger. Als lid van HcScoop word je gevraagd van alles te doen, zoals scheidsrechterkaart halen, bardienst draaien, te coachen, enz.

Jouw team mag spelen, als jouw team ook zorgt dat andere teams kunnen spelen!

Elk team levert voldoende vrijwilligers die nodig zijn voor de club en ziet daarop toe. Omdat we serieus omgaan met de tijd van anderen, zijn we daarin niet vrijblijvend (als je bijvoorbeeld geen scheidsrechter levert kan een ander team gewoon niet spelen):
- Bij onvoldoende vrijwilligers volgt een herinnering:opgelet: andere teams hebben dan een probleem!
- Indien de situatie niet verbetert, kan HC Scoop uit zelfbehoud hieraan consequenties verbinden, inclusief het tijdelijk uitsluiten van deelname aan wedstrijden en training.
- Bij (jongste-)jeugd teams rust deze uitdaging ook op de ouders!

Leden van HC Scoop kunnen alleen hockeyen als iedereen ook zijn bijdrage levert als vrijwilliger. Je kunt hierbij denken aan training (hockey-, loop-, conditie- of keeperstraining) geven, coach of manager van een team, hulpouder, barmedewerker, materialenbeheer, webredactie, technische commissie, ledenadministratie, scheidsrechterscommissie of misschien eerder evenementen organiseren. Kortom er is genoeg te doen! GEEF JE OP!!!

Een overzicht van de benodigde vrijwilligers / vacatures is te vinden onder het tabblad club-vacatures op deze site.

Opgeven kan via [email protected] of [email protected]