Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Evi Claessen
 
Morgen:
Ella Steins
 
Overmorgen:
Rogier Crooijmans

Lid worden?


Via de link onderaan deze pagina kun je je inschrijven als lid van HC Scoop. Dit dien je te doen als je definitief lid wil worden bij HC Scoop. Zonder formeel lid te zijn, kun je geen trainingen volgen en/of wedstrijden spelen bij HC Scoop. Alleen voor het volgen van de kennismakingstrainingen hoef je geen lid te zijn.

Na het inschrijven is het betalen van contributie en inschrijfgeld verplicht. Zorg dat je je bankgegevens bij de hand hebt, deze worden hieronder gevraagd en ben je verplicht in te vullen.

Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaar je op de hoogte te zijn van het Huishoudelijk Reglement en de Statuten van HC Scoop en hier akkoord mee te zijn. 


Veel van de communicatie naar de leden vindt plaats via e-mail. Gaat het om een inschrijving van een minderjarige dan verzoeken we je om bij het eerste e-mail adres dat van één van de ouders in te vullen en bij het tweede e-mail adres kan het e-mailadres van het kind worden ingevuld. Indien deze twee e-mailadressen gelijk zijn, hoef je alleen het eerste e-mail adres in te voeren.

Veel plezier met hockey.

Trainingsperioden 

Van augustus tot begin december en van maart tot juni wordt er buiten getraind. Ook bij slecht weer gaan de trainingen gewoon door. Enige uitzondering is vorst of sneeuw op het veld of zeer zware regenval waardoor er water op het veld staat.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.