Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Jan Brols
Paul Elfering
Meike Houben
Gijs Lathouwers
Mark Smeets
Britt Veugelers
 
Morgen:
Rutger Voncken
 
Overmorgen:
Isabeau Perk
Marilene Webers
HC Scoop Keepersclub 

 

 

Speciaal voor keepers van HC Scoop is er een keepersclub. Jong of volwassen,prestatief of breedte en natuurlijk de Jongste jeugd;voor iedere keeper hebben wij een passende uitdaging in huis!

Op de dinsdag wordt er keeperstrainingen gegeven voor en door onze eigen keepers/trainers van HC Scoop. Deze hebben vaak jarenlang ervaring in het keepersvak en zijn of worden  door de KNHB opgeleid. Met veel plezier staan zij op het veld training te geven. Ons doel is dat onze keepers hun doelen bereiken! 

De hoofdtrainer voor de keepers is Bo Seldenthuis en er zijn per seizoen  ook definitief 3 vaste trainers ter ondersteuning bij, waaronder de keeper van heren 1, Joerie Jeurissen ook als extra stimulans en voorbeeldfunctie voor met name de Jeugdkeepers.

Lijkt keepen jou ook gaaf? Kom dan eens gezellig langs op de dinsdag. Keeperscoordinatie wordt vanaf ,datum tot nader order, opgepakt door Marlou Donners, zij zal op dinsdag en vrijdag aanspreekbaar  zijn op de club betreffende materiaal vragen van de keepers/ en coaches/trainers. Dinsdag zal dit tussen 19.00 en 20.00  zijn en op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur.

Instagram: Keepersclub HC Scoop

 

Contact: Keepersclub (voor al jouw hockeytechnische en trainings vragen)

Bo Seldenthuis  [email protected]

 

Materialen (voor al jouw vragen over keepersmaterialen)

Marlou Donners [email protected]