Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Lotte Crone
Jasmijn Wagemans
 
Morgen:
Robert van Beusekom
Thorsten Janssen
Danni van der Vorst
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Inleveren keepers materiaal woensdag 8 juli vanaf
Beste keepers/ beste coaches,

Ook aan dit hockey seizoen is een einde gekomen. Het was en is nog steeds een bijzondere tijd. Laten we hopen dat na de zomer vakantie de competities weer van start kunnen en mogen gaan. Zoals ieder jaar willen we graag de " uitgeleende” keepers spullen weer innemen om deze te controleren en waar nodig aan te vullen zodat iedere keeper/team bij aanvang van het nieuwe seizoen over een goede en complete set keepers spullen kan beschikken.
Globaal kunnen we de keepers in 2 groepen indelen, te weten:

- De vaste keepers, jullie hoeven de geleende spullen niet perse in te leveren, maar kunnen natuurlijk wel aangeven of er bepaalde wensen zijn voor het volgende seizoen . Eventuele wensen kunnen kenbaar gemaakt worden op woensdag avond tussen 18.00 en 21.00 op het clubhuis.

-Alle andere teams zonder vaste keeper vragen wij om de keepers spullen in ieder geval in te leveren op woensdag avond 8 juli. Als jullie verhinderd zijn, vraag dan een teamgenoot om de spullen in te leveren. Tijdens de vakantie die op vrijdag 10 juli begint is het niet meer mogelijk om spullen in te leveren.

Ik moet tijdig eventuele bestellingen doorgeven betreffende materiaal voor het nieuwe seizoen, langer wachten is helaas niet mogelijk. Door de corona crisis is alles reeds later dan in voorafgaande jaren.Natuurlijk zullen wij tijdens het inleveren rekening houden met de corona regels die van toepassing zijn. 
Ook zullen wij de borg terugbetalen aan diegenen waarbij dat van toepassing is.

Ik hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd tot 8 juli

Met vriendelijke groet,

Gregor van der Heijden