Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Merel Braam
Irene Meessen
Govert Van Der Vaart
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Madelief Koppejan
Rinske Lathouwers
Dana de Munck
"SAMEN NOA VEURE" Netwerkborrel

"SAMEN NOA VEURE"

Heb jij je aanmelding al verstuurd voor de 18e Netwerkborrel op woensdag 18 september?

Ruim 40 deelnemers hebben zich al aangemeld voor de volgende netwerkborrel van V.V.Sittard en H.C.Scoop. Het is tijd voor "SAMEN NAO VEURE” 

Na jarenlang tastbare crisis verraste Fortuna Sittard vriend en vijand , kroop uit de kelder van de eerste divisie en start op 4 augustus het tweede jaar in de Eredivisie. Het "SAMEN NAO VEURE” klinkt weer enthousiast in de regio.  Waar staat Fortuna Sittard nu echt en welke stappen en aanpak is nodig om structureel gezond en succesvol te zijn?
 
Een soortgelijk vraagstuk ligt er voor het MKB, in de westelijke mijnstreek. Na de crisis zitten de orderboeken vol en werkt menig ondernemer zich in de rondte. Gaat het ook daadwerkelijk "SAMEN NAO VEURE” voor de ondernemers (winstgevendheid, groei, balans)? De BV Nederland schrijft mooie cijfers, maar is de ondernemer echt in staat om mee te profiteren? Gebrek aan (technisch) personeel wordt vaak benoemd als rem op de groei voor het MKB. Welke andere factoren spelen een rol en hoe kunnen we er mee omgaan?
 
Gastspreker Ivo Pfennings, algemeen directeur Fortuna Sittard
Zijn eerste voetbaljaren bracht hij door in de jeugd van V.V.Sittard. Als snel werd hij opgepikt door Fortuna om vervolgens de gehele opleiding te doorlopen en te debuteren op 1e elftal. Vanuit zijn voormalige ING functie was hij een regelmatig bezoeker van deze netwerkbijeenkomsten.  Op 18 september licht hij niet alleen toe hoe Fortuna Sittard er voor staat maar ook zijn persoonlijke motivatie om de veilige bankomgeving te verlaten en te kiezen voor de opportunistische voetbalwereld.

Paneldiscussie ondernemers
Een selectie ondernemers voert een paneldiscussie over het MKB vraagstuk en proberen inzichtelijk te maken welke elementen een mogelijke rem zijn op de groei van het MKB. Deze onderwerpen vormen elk een thema voor de volgende netwerkbijeenkomsten.
 
 
PROGRAMMA

18.15 uur - ontvangst met aperitief
18.50 uur - welkomstwoord
18.55 uur - start buffet
19.45 uur - SAMEN NOA VEURE FORTUNA, SAMEN NOA VEURE MKB
 
Gastspreker: Ivo Pfennings
Paneldiscussie MKB
 
20.30 uur - start Netwerkborrel
22.30 uur - einde Netwerkborrel

LOCATIE
Sportpark de Kroa, VV Sittard
Bradleystraat 21 Sittard.