Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Jan Gobbels
Liv Wouters
 
Morgen:
Maria Arostegui
Sofie Kretzers
Joëlle Linnartz
 
Overmorgen:
Isis Maas
Help HC Scoop aan extra inkomsten om restylen project ClubHuis HC Scoop te realiseren!
20-5-2023
Nieuwsafbeelding

Beste Scoop Leden

HC Scoop heeft al heel lang de wens om ons clubhuis gezelliger en duurzamer te maken. Met dit project kunnen wij namelijk zonnepanelen, nieuwe meubels en grote Scoop hockeyposters om de wand boven de ramen realiseren. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

 

Op woensdag 24 mei  tussen 18:30 en 22:00 kun je een telefoontje verwachten van een van Dames 1 hockeysters met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor HC Scoop]. Het is de moeite meer dan waard, want:

 

•         Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan het restylen van ons clubhuis

•         Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen

•         Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

 

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar [email protected]

 

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het restylen en verduurzamen van het clubhuis kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?  

Met vriendelijke groet, 

 

Jeroen Fietjé                  Jeroen Lensen en Ad Smeets

Voorzitter HC Scoop        Sponsorcommissie