Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Gijs Derks
Solita de Graaf
Laurens van Haastrecht
Ed Zelissen
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Inplannen bar en wedstrijdtafel lenteseizoen
8-3-2022
Nieuwsafbeelding Beste Leden,

Komend weekend gaan de hockeywedstrijden weer van start en hebben we dus jullie hulp weer nodig voor het bemannen van de bar en wedstrijdtafel.

Ieders inzet is van belang, want Samen zijn we Scoop!

De barplanning is weer opengesteld ook op vrijdagavond, dus plan je via LISA in voor 1 of meerdere diensten van 2 uurtjes (dit kan in de app via "Plan uw dienst" of via de website door in te loggen en te kiezen voor Club en vervolgens Diensten). 

Alvast dank voor uw aanmelding!

De Barhoofden.


Verplichting en vrijstelling
Op grond van het Huishoudelijk Reglement is ieder lid verplicht minimaal 1 keer per seizoenshelft een bardienst van 2 uur te draaien, waarbij dit voor leden uit de jeugdlijnen B t/m F door (één van) de ouders dient te worden ingevuld.


Er bestaat een vrijstelling voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden een functie vervullen binnen de vereniging (coaches, trainers, bestuur- en commissieleden, sponsoren). 


Afkopen
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te voldoen aan de plicht om jaarlijks je bardienst in te vullen, dan bestaat de mogelijkheid diensten af te kopen. Dit kost € 25,- per dienst.


Stuur een mail naar 
[email protected] en geef aan hoeveel bardiensten je wenst af te komen en voor welk lid / welke leden. Je ontvangt vervolgens een e-mail met hierin een link voor een Ideal-betaling.
Voor meer informatie over de regeling: zie het Huishoudelijk Reglement of stuur een e-mail naar 
[email protected]