Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Kiki Dinjens
Sarah Jacobs
Niels Kusters
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Danique Neven
Inplannen bardiensten (urgent)
17-9-2021
Nieuwsafbeelding

zondag nog 4 plaatsen vrij.. (Senioren plan je in, samen maken we HC Scoop)


De barplanning staat open (ook op vrijdagavond en zondagmiddag), dus plan je via LISA in voor 1 of meerdere diensten (dit kan in de app via "Plan uw dienst" of via de website door in te loggen en te kiezen voor Club en vervolgens Diensten). 


Verplichting en vrijstelling

Op grond van het Huishoudelijk Reglement is ieder lid verplicht minimaal 1 keer per seizoenshelft een bardienst van 2 uur te draaien, waarbij dit voor leden uit de jeugdlijnen B t/m F door (één van) de ouders dient te worden ingevuld.


Er bestaat een vrijstelling voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden een functie vervullen binnen de vereniging (coaches, trainers, bestuur- en commissieleden, sponsoren). 


Afkopen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te voldoen aan de plicht om jaarlijks je bardienst in te vullen, dan bestaat de mogelijkheid diensten af te kopen. Dit kost € 25,- per dienst.


Stuur een mail naar [email protected] en geef aan hoeveel bardiensten je wenst af te komen en voor welk lid / welke leden. Je ontvangt vervolgens een e-mail met hierin een link voor een Ideal-betaling.

Voor meer informatie over de regeling: zie het Huishoudelijk Reglement of stuur een e-mail naar [email protected]