Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Ivo Pfennings
Daan Schmeitz
Britt Stekelenburg
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Loïss Reints
Kay Storcken
Update Corona maatregelen HC Scoop
19-3-2021
Nieuwsafbeelding
Update 22-03-2021
 

Beste leden en ouders,


Nu iedereen weer vaker op de club komt om te trainen cq wedstrijden te spelen en de scholen ook weer (gedeeltelijk) open zijn, willen we iedereen nog een keer extra wijzen op de algemeen geldende regels op het moment dat een speler een positieve Corona testuitslag heeft ontvangen. We volgen hierbij de richtlijnen van de RIVM:

 

Indien je positief bent getest (of een gezinslid positief is getest), ga je in thuisquarantaine en volg je de algemene richtlijnen van de GGD.


De GGD zal bron- en contactonderzoek opstarten en indien nodig teamleden, coaches en trainers benaderen met verdere voorschriften.


Teamleden volgen de richtlijnen van de GGD. Krijg je klachten, wacht dan niet en laat je meteen testen.


Ben je positief getest en/of heb je klachten, blijf dan thuis.


Voor verdere toelichting verwijzen we je naar de website van het RIVM https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels

Nog een aantal huishoudelijke mededelingen:

We hebben moeten constateren dat er weer toeschouwers langs de lijn staan. We willen daarom nogmaals benadrukken dat nog steeds geen publiek is toegestaan bij trainingen, noch bij de onderlinge wedstrijden die op zaterdag en zondag worden gespeeld. Wij vragen eenieder zich hieraan te houden zodat het sporten op deze manier zo lang mogelijk kan blijven doorgaan.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om lege flesjes en ander afval in één van de ruimschoots aanwezige containers te droppen in plaats van in de dug-outs, in de hekken of op de paden. Kleine moeite voor eenieder, groot plezier voor de paar vrijwilligers die het netjes proberen te houden.

Tenslotte: wees zuinig op de spullen van de club en leg goaltjes, hesjes en andere spullen terug waar je ze hebt opgehaald.

Voor verdere toelichting inzake de algemene coronaregels, verwijzen we je naar de website van het RIVM 


Samen zijn we HC Scoop en laten we dat zo proberen te houden!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur