Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Ivo Pauly
 
Morgen:
Luuk van der Wal
 
Overmorgen:
Anne-Laurien Extra
Fay Heffels
Fleur Vankan
Inplannen diensten
27-8-2020
Nieuwsafbeelding

Om alles in goede banen te leiden, hebben wij jullie hard nodig. De barplanning staat open (ook op vrijdagavond en zondagmiddag), dus plan je via LISA in voor 1 of meerdere diensten (dit kan in de app via "Plan uw dienst" of via de website door in te loggen en te kiezen voor Club en vervolgens Diensten).

Op grond van het Huishoudelijk Reglement is ieder lid verplicht minimaal 1 keer per seizoenshelft een bardienst van 2 uur te draaien, waarbij dit voor leden uit de jeugdlijnen B t/m F door (één van) de ouders dient te worden ingevuld. Er bestaat een vrijstelling voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden een functie vervullen binnen de vereniging (coaches, trainers, bestuur- en commissieleden, sponsoren).

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te voldoen aan de plicht om jaarlijks je bardienst in te vullen, dan bestaat de mogelijkheid diensten af te kopen. Dit kost € 25,- per dienst.

Stuur een mail naar [email protected] en geef aan hoeveel bardiensten je wenst af te komen en voor welk lid / welke leden. Je ontvangt vervolgens een e-mail met hierin een betaalverzoek.

 

Laten we er met zijn allen een mooi seizoen van maken, want: 

 

Samen zijn we HC Scoop!

 

Sportieve groet

 

Technisch commissie en bestuur