Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Jos Leentjens
Annemijn Reijnders
Jasmijn Wijckmans
 
Morgen:
Lana Cailliau
Zelda Graaf
Philip Vaartjes
 
Overmorgen:
Benthe Sonnemans
Nieuwe trainer Heren 1 Caspar van Rooij
12-5-2020
Nieuwsafbeelding
Dave Gunst, trainer/coach van Heren 1 heeft onlangs te kennen gegeven dat dit zijn laatste seizoen bij HC Scoop is. Hij heeft de afgelopen 5 jaar, na een uitstapje naar de 3e klasse, het eerste team weer naar de 2e klasse geleid. Niet wetende dat dit de laatste wedstrijd zou zijn, hebben de heren dit vreemde seizoen op 8 maart jl. afgesloten met een 4-2 overwinning tegen Uden. We bedanken Dave voor zijn inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club dichter bij huis.
 
Inmiddels hebben we ook een opvolger gevonden. Want op de dag dat Caspar van Rooij 7 jaar geleden voor de laatste keer langs de zijlijn van Heren 1 van HC Scoop stond, kunnen we bekend maken dat hij terugkeert op het vertrouwde nest. Met ingang van komend seizoen zal hij (wederom) aan de slag gaan als trainer/coach van Heren 1 in de 2e klasse.

Caspar is door zijn studie bij HC Sittard, het latere HC Scoop terecht gekomen, waar hij gedurende 21 jaar diverse teams heeft getraind en gecoacht, waaronder dus Heren 1. Zeven jaar geleden is hij wegens een verhuizing naar Weert vertrokken. Daar is hij als trainerscoördinator aan de slag gegaan en heeft hij diverse teams, waaronder ook JA1 getraind. Toen het weer begon te kriebelen om een eerste team te trainen heeft hij HC Oirschot Heren 1 onder zijn hoede gehad. Totdat na het tweede seizoen HC Scoop weer aan de deur klopte en het voor hem een logische keuze was om terug te keren naar het zuiden.

Met sportieve groeten namens het bestuur HC Scoop
 
Jeroen Fietjé
Voorzitter HC Scoop