Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Elke Mastenbroek
Kiki de Meijer
Kiki de Meijer
Lizette Salari
 
Morgen:
Rikke Smeets
 
Overmorgen:
Evi Claessen
Beste Scoop Leden
20-3-2020
Nieuwsafbeelding
Beste Scoop leden,


Het coronavirus heeft Nederland inmiddels stevig in haar greep. 

We hebben jullie regelmatig een update gegeven over de situatie dat betrekking heeft op het hockeyen bij HC Scoop. De Nederlandse overheid heeft zondagmiddag 15 maart besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor HC Scoop.

Eerder al vroeg de KNHB de hockeyverenigingen met klem om per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Het spreekt voor zich dat ook de door de KNHB georganiseerde activiteiten gedurende dezelfde periode geen doorgang vinden

Om jullie conditie op pijl te houden heeft Arnold van Eekhout (keeperstrainer, trainer MC2 en trainer/coach MB1) een trainingsprogramma gemaakt die jullie thuis kunnen uitvoeren. ook ouders kunnen hier natuurlijk aan meedoen. We zijn tevens bezig om een thuis-trainingsprogramma te maken voor de jongste jeugd leden. Deze zal binnenkort ook naar jullie gemaild worden.


Alls organistaie van HC Scoop zijn we ondanks de corona virus druk bezig:

  • Reperatie ballenvanger veld 1  week 14
  • Nieuwe tenue HC Scoop
  • Nieuw logo HC Scoop
  • Implementatie veilig sportklimaat
  • Video/camera systeem veld 1 week 18

Het bestuur en de technische commissie  wensen iedereen veel sterkte, gezondheid en wijsheid in de komende periode. We hopen jullie graag ergens in april op het hockeyveld te zien.


Met vriendelijke groeten,


Jeroen Fietjé

Voorzitter HC Scoop