Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
3-5-2021   Geen trainingen ivm Meiva
19-5-2021   Kennismakingstraining
21-5-2021   Kennismakingstraining
24-5-2021   Geen trainingen ivm Pinks
26-5-2021   Kennismakingstraining
29-5-2021   Kennismakingstraining
31-5-2021   Uiterste datum opzegginge
11-6-2021   ALV 2021
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Joep Bakker
Stijn Renders
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Edwin Gerrmann
Olivia Robinson
Vrijwilligersfuncties binnen HC Scoop kom jij meehelpen?
1-3-2020
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

We hebben vacatures open staan voor een aantal mooie vrijwilligersfuncties en hopen enthousiaste aanmeldingen te ontvangen op dit bericht.

- Lustrumcommissie

In november 2020 bestaat HC Scoop 75 jaar en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij zoeken mensen die een steentje willen bijdragen aan het neerzetten van een spectaculair lustrumfeest. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de organisatie van het mooiste feest van het jaar? Meld je dan aan via [email protected]! NB: Ook jeugdleden zijn welkom om mee te denken en mee te werken.

- Evenementencommissie

Jaarlijks organiseren wij diverse evenementen voor jong en oud, zoals een seizoensopening en -sluiting, Sinterklaasmiddag voor de Jongste Jeugd, Splash Dribble etc.. Hiervoor zoeken wij 2 vaste vrijwilligers voor de overall coördinatie en 8 mensen die mee willen werken aan individuele evenementen. Draaiboeken zijn aanwezig, maar eigen inbreng is altijd welkom. Aanmelden kan via [email protected]. Samen kunnen we ervoor zorgen dat evenementen kunnen doorgaan!

- Barhoofden

Een barhoofd is een aantal keren per seizoen gedurende 4 uur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar en de keuken. Je wordt opgeleid door een ander barhoofd, dus je wordt niet meteen in het diepe gegooid. Voor meer informatie en aanmelden: [email protected].

- Nieuwe ledenadministratie

HC Scoop kan niet zonder de aanwas van nieuwe leden en hun ouders. Om ervoor te zorgen dat ze zich meteen welkom voelen, krijgen van de "nieuwe ledencoördinator" een telefoontje waarin ze informatie krijgen over de vereniging, instroomgroepen etc. Zodra ze zich hebben ingeschreven vindt doorverwijzing plaats naar de juiste lijncoördinator en wordt de inschrijving definitief gemaakt. Daarnaast heeft de nieuwe ledencoördinator een belangrijke rol bij het verwerken van inschrijvingen naar aanleiding van de kennismakingstrainingen. Voel jij je thuis in deze rol? Laat het weten via [email protected].

Laat het ons weten als je mee wil werken aan "Samen zijn we HC Scoop"!