Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Anne Aardenburg
Rija van der Burg
Dave Gunst
 
Morgen:
Simon van Kruisbergen
Evita Pfennings
Sander Schraven
Chris Werner
 
Overmorgen:
Loes Timmermans
NIEUWE SPONSOR ACTIE HC Scoop verkoopt de originele parfum geuren
28-11-2019
Nieuwsafbeelding HC Scoop is een geurenactie gestart, waarbij een deel van de opbrengst voor onze club is. Deze opbrengst draagt ertoe bij dat we kunnen blijven investeren in zaken die de club nodig heeft, zoals nieuw hockeymateriaal.

We zijn de samenwerking aangegaan met Nicole Seldenthuis | FM WORLD die kwaliteitsgeuren verkoopt van bekende merken maar in een standaard verpakking.
 
Op de SuperSunday dagen zullen we een standje plaatsen waar je ook de parfums kan testen!
 
We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Nicole Seldenthuis | FM WORLD, zij verkoopt kwaliteitsgeuren van bekende merken maar dan in een standaard verpakking.
 
Om een voorbeeld te geven: voor de dames is de geur Viktor en Rolf: Flowerbomb van 50 ml via HC Scoop voor € 20,50 te kopen, terwijl deze geur in de winkel € 72,00 kost. Wat is het verschil? Het parfum zit in een standaard flesje en heeft geen naam maar een uniek nummer.

Deze parfums zijn ideaal voor de feestdagen; een origineel cadeau voor een betaalbare prijs en er gaat ook nog een percentage naar de club!
 
Nicole Seldenthuis kan een middag of avond organiseren om alle parfums te ruiken om vervolgens te bestellen. Leuk idee voor een teamuitje! 

Op de SuperSunday dagen zullen we een standje plaatsen waar je ook de parfums kan testen.
 
In de flyer vindt u alle kwaliteit(merk)geuren voor jeugd, mannen en vrouwen die u kunt bestellen. U kunt deze flyer opvragen via [email protected]

U kunt op de volgende
2 manieren bestellen:

 
  1. Bestelling inleveren bij de kantine:
 
1) Noteer het nummer van de door u gewenste geur(en)
2) Noteer het aantal stuks
3) Lever de bon in bij de bar met email adres en mobiele nummer
4) Betaal bij de bar via de HC Scoop betaalautomaat
 
2.Bestellen via email adres [email protected]
 
1) Noteer het nummer van de door u gewenste geur(en)
2) Noteer het aantal stuks
3) Mail uw totale bestelling naar [email protected]
4) Met vermelding van uw naam en mobielnummer
5) Hierop ontvangt u binnen 2 dagen een betaalverzoekje
 
Iedere maandag om 09.00 uur worden de bestellingen doorgegeven aan Nicole Seldenthuis. Een bestelling wordt pas geplaatst als de betaling is ontvangen. Uw bestelling kan binnen 5 dagen worden opgehaald bij HC Scoop.

Tot slot
 
We zullen u op de hoogte houden van deze doorlopende sponsoractie. Ook met een zekere regelmaat zullen wij u op de website informeren over de stand van zaken. Met onze gezamenlijke inspanningen kunnen we op een leuke manier toekomstige doelstellingen (zoals een camerasysteem voor onze vereniging) realiseren.

Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie en het bestuur