Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Herm Rutten
 
Morgen:
Joep Muijtjens
Derek Spaanderman
 
Overmorgen:
Charlotte Frusch
Fleur Minderhoud
Even voorstellen "Jenny de Klein"
1-11-2019
Nieuwsafbeelding

Mijn naam is Jenny de Klein en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Pedagogiek op Fontys Hogeschool te Sittard. Voor deze opleiding doe ik de minor Pedagogiek in de sport. Bij deze minor hoort een leerwerkplek om de theorie toe te kunnen passen in de praktijk. Deze leerwerkplek is voor mij Ecsplore in Geleen geworden. Namens Ecsplore heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn opdrachten uit te voeren bij HC Scoop. Zelf heb ik geen ervaring met de sport hockey, wel vind ik het leuk om dit op tv te volgen. Ondanks het gebrek aan ervaring met hockey, heb ik wel veel ervaring met training geven binnen een teamsport aan jeugdteams.

Voor de minor ga ik mij richten op een aantal aspecten. Hierbij kan gedacht worden aan een individuele relatie met de jeugdleden, de relatie tussen de jeugdleden binnen het team, de ouders op een positieve manier betrekken bij de sport die hun kind beoefent en de begeleiding van de trainers met eventuele hulpvragen. Ik zal me dan ook niet gaan richten op de inhoud van de trainingen of het tactische gedeelte van een training/wedstrijd, maar wel op hoe er met elkaar om wordt gegaan en hoe het team, maar ook hoe het individu functioneert.

Als pedagoog ben ik ervan overtuigd dat als kinderen zich mentaal en fysiek goed voelen ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hierdoor zullen de prestaties van deze kinderen binnen en buiten het veld bevorderen.

Ik zal aanwezig zijn bij HC Scoop op woensdagen en vrijdagen van 16.30 uur tot 17.30 uur. Ik zal me hierbij vooral richten op het team M6E3. Als er vanuit andere teams vragen komen sta ik hier natuurlijk altijd voor open en deze kunnen dan ook gesteld worden. Er kan contact met mij opgenomen worden via de mail ([email protected]) of je kunt mij aanspreken als ik op de velden van HC Scoop rondloop.