Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Merel Braam
Irene Meessen
Govert Van Der Vaart
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Madelief Koppejan
Rinske Lathouwers
Dana de Munck
Trainers gezocht voor G-Hockey team
30-9-2019
Nieuwsafbeelding
Trainers gezocht voor G-Hockey team

 

Vind je het leuk om regelmatig op woensdagavond van 19-20u onze G-hockeygroep training te komen geven, meldt je dan aan bij Ilse e/o Colla via [email protected] want wij kunnen nog wat versterking gebruiken.

Onze G-hockeygroep bestaat uit 4 kinderen en een volwassene die worden getraind door Thijn, Maud, Ilse en Colla. Door verplichtingen vanuit het werk of school, is het niet altijd mogelijk om alle vier aanwezig te zijn, terwijl de groep daar wel behoefte aan heeft. Daarom willen we graag een pool van trainers creƫren, die regelmatig kan invallen als daar behoefte aan is. Natuurlijk ben je ook elke week welkom om ons te ondersteunen.

Ervaring met deze doelgroep is niet vereist, wel geduld en vooral humor.

We trainen volgens een vast stramien met daarbij individuele en groepsdoelstellingen, gebruiken hockey als middel voor het ontwikkelen van sociaal emotionele vaardigheden en hebben onderdelen met onder andere muziek en een grotere bal.

Lijkt deze vorm van training geven je leuk en wil je je op een sociaal vlak onderscheiden ten opzichte van anderen, stuur dan een email naar [email protected] en Ilse of Colla nemen contact op.

Natuurlijk ben je ook altijd welkom om op woensdagavond een kijkje te komen nemen.

 

Groetjes van de G-hockeytrainers,

Thijn, Maud, Ilse, Colla