Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren 

Jarigen
Vandaag:
Anne Aardenburg
Rija van der Burg
Dave Gunst
 
Morgen:
Simon van Kruisbergen
Evita Pfennings
Sander Schraven
Chris Werner
 
Overmorgen:
Loes Timmermans
Zaalhockey 2019-2020
11-9-2019
Nieuwsafbeelding
Beste hockeyers,
 
Terwijl het herfstseizoen net is begonnen, zijn we al aan het inplannen voor het winterseizoen. Zoals het er nu uitziet, gaan we gebruik maken van de zalen in Glanerbrook (Geleen) en Fitland (naast Scoop).
Om goed te kunnen plannen, is het voor ons zeer belangrijk om te weten of je dit jaar aan de zaaltraining en de zaalcompetitie (indien dit geldt voor jouw team) wil meedoen.
 
Op basis van de beschikbare zaaluren kunnen we de indeling voor de trainingen gaan maken. De 1e lijn teams proberen we 2 keer in de week te laten trainen, naast de zaalcompetitie.
De andere teams proberen we 1x in de week te laten trainen (2e tot 6e lijn en E-teams) , waarbij een aantal van deze teams ook zaalcompetitie zal spelen.
 
Op basis van de informatie die we op dit moment van de zalen hebben, bedragen de kosten ongeveer voor:
1e lijn teams bij 2 keer trainen en competitie spelen: € 125,-
2e tot 6e lijn teams en de E-teams bij 1 keer trainen en competitie spelen: € 75,-
2e tot 6e lijn teams en de E-teams die 1 keer per week trainen en geen competitie spelen: € 50,-
 
Deze bedragen kunnen dus nog enigszins wijzigen. Bovendien kunnen we niet garanderen dat de trainingsdagen en trainingstijden in de zaal hetzelfde zijn als de trainingstijden op dit moment. Op een andere dag trainen kan dus mogelijk zijn!
 
Aangezien we snel verder moeten met het vastleggen van de zalen en het maken van de indeling, willen we jullie vragen om je uiterlijk 14 september as.aan te melden bij je coach dat je mee wilt doen met de zaal.
 
Bij vragen kun je een e-mail sturen naar [email protected]
 
De zaalcommissie