Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Jarigen
Vandaag:
Esther Hamers
Roy Reinierkens
 
Morgen:
Lisa Baeten
Theun Dinjens
 
Overmorgen:
Senn Goossens
Eva Robroek
Inplannen bardiensten
3-9-2019
Nieuwsafbeelding
De barplanning staat open (ook op vrijdagavond en zondagmiddag), dus plan je via Lisa in voor 1 of meerdere diensten (dit kan in de app via "Plan uw dienst" of via de website door in te loggen en te kiezen voor Club en vervolgens Diensten).

Verplichting en vrijstelling
Op grond van het Huishoudelijk Reglement zijn de ouders van leden jonger dan 16 jaar, alle juniorleden boven 16 jaar (A-teams) én alle seniorleden verplicht 1 keer per seizoenshelft een bardienst van 2 uur te draaien.
Er bestaat een vrijstelling voor mensen die een functie vervullen binnen de vereniging (o.a. coaches, trainers, actieve commissieleden, sponsoren en donateurs).

Afkopen
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te voldoen aan de plicht om jaarlijks meerdere bardiensten in te vullen (maximaal 3 per gezin), dan bestaat de mogelijkheid één of meerdere diensten af te kopen. Dit kost € 25,- per dienst.
Stuur een mail naar [email protected] en geef aan hoeveel bardiensten je wenst af te komen en voor welk lid. Je ontvangt vervolgens een e-mail met hierin een link voor een Ideal-betaling.
Voor meer informatie over de regeling: zie het Huishoudelijk Reglement of stuur een e-mail naar [email protected].