Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Lotte Crone
Jasmijn Wagemans
 
Morgen:
Robert van Beusekom
Thorsten Janssen
Danni van der Vorst
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Inplannen bardiensten
3-9-2019
Nieuwsafbeelding
De barplanning staat open (ook op vrijdagavond en zondagmiddag), dus plan je via Lisa in voor 1 of meerdere diensten (dit kan in de app via "Plan uw dienst" of via de website door in te loggen en te kiezen voor Club en vervolgens Diensten).

Verplichting en vrijstelling
Op grond van het Huishoudelijk Reglement zijn de ouders van leden jonger dan 16 jaar, alle juniorleden boven 16 jaar (A-teams) én alle seniorleden verplicht 1 keer per seizoenshelft een bardienst van 2 uur te draaien.
Er bestaat een vrijstelling voor mensen die een functie vervullen binnen de vereniging (o.a. coaches, trainers, actieve commissieleden, sponsoren en donateurs).

Afkopen
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te voldoen aan de plicht om jaarlijks meerdere bardiensten in te vullen (maximaal 3 per gezin), dan bestaat de mogelijkheid één of meerdere diensten af te kopen. Dit kost € 25,- per dienst.
Stuur een mail naar [email protected] en geef aan hoeveel bardiensten je wenst af te komen en voor welk lid. Je ontvangt vervolgens een e-mail met hierin een link voor een Ideal-betaling.
Voor meer informatie over de regeling: zie het Huishoudelijk Reglement of stuur een e-mail naar [email protected].