Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Merel Braam
Irene Meessen
Govert Van Der Vaart
 
Er zijn geen jarigen morgen
 
Overmorgen:
Madelief Koppejan
Rinske Lathouwers
Dana de Munck
Hockeykamp Jongste Jeugd 2019
8-5-2019
Nieuwsafbeelding


Beste jongens, meisjes, coaches en ouders

Dit jaar zal het hockeykamp voor de FUNKEY, E- en F-jeugd plaatsvinden in het weekend van 

29 en 30 juni. We zijn druk bezig met de organisatie om er weer een onvergetelijk kamp van te maken. Het zal een sportief weekend worden met veel gezelligheid. Kamperen in tenten onder begeleiding van de coaches en/of ouders, leuke activiteiten, een heerlijke BBQ en een heleboel lol horen hier uiteraard bij. We beginnen op zaterdag 29 juni rond 11.00 uur en zullen op zondag 30 juni tegen 12.00 uur afsluiten. De kosten bedragen € 17,50 per hockeykind. Daarnaast zijn alle papa’s, mama’s, broertjes en/of zusjes welkom om te blijven eten. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per volwassene en € 5,00 per kind.

De inschrijving en betaling gaan via de coaches. Zij ontvangen hiervoor een inschrijfformulier met daarop ook de instructies voor betaling. Ouders betalen dus aan de coaches van het eigen team. De formulieren plus de betalingen dienen voor 1 juni a.s.door de coaches te zijn gedaan.

Uiteraard hebben we de ouders weer hard nodig om kinderen te begeleiden en een oogje in het zeil te houden. Per team hebben we hulp nodig van minimaal 6 ouders. We willen jullie inzetten in blokken van ongeveer 2 uur. Meer kan natuurlijk ook! Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld bar, BBQ of andere taken? Laat het ons even weten! 

De ouders kunnen zich opgeven bij de coach van het team van hun kind.

Indien er nog vragen zijn, kunnen jullie contact opnemen met via 

mailadres [email protected]

Wanneer je telefonisch contact wilt, dan kun je dat via de mail aangeven. Je wordt dan door één van ons gebeld.

Op een later tijdstip zullen wij jullie verder informeren over het programma en zaken waar jullie aan moeten denken in verband met de overnachting. 

We hopen dat alle teams aanwezig zijn, zodat we er samen een feest van kunnen maken!

De JJ-Kamp commissie