Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
26-5-2019   Spandoek wedstrijd zondag
29-6-2019   JJ-Kamp 2019
30-6-2019   HC Scoop C&D-dag 2019
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Isa Heijnen
 
Morgen:
Dean Geilen
Wieke Houben
 
Er zijn geen jarigen overmorgen


vrijwilligers gezocht
25-10-2018
Nieuwsafbeelding
Beste ouders,

Een aantal weken geleden hebben wij een oproep gedaan voor vrijwilligers voor bepaalde activiteiten voor de jongste jeugd.
Helaas zijn er niet of nauwelijks reacties binnen gekomen.
Dringend verzoek om uiterlijk voor 31 oktober bij ons aan te geven wie zich als vrijwilliger aanmeld om het pietenfeest dit jaar te organiseren.
Indien ik geen reacties ontvang zal het Pietenfeest dit jaar niet doorgaan, wat natuurlijk voor de kinderen heel jammer is.

Zoals bij vele bekend organiseren wij vanuit de Jeugd Commissie ieder jaar een aantal leuke activiteiten voor de kinderen van de jongste jeugd.
Het pietenfeest, zaalhockeytoernooi en splash dribble toernooi.

Om deze activiteiten te blijven organiseren hebben wij vrijwilligers nodig die dit willen organiseren. Zonder vrijwilligers kunnen al deze activiteiten niet doorgaan.
Natuurlijk hoef je niet alle activiteiten te organiseren maar mag je je ook opgeven voor 1 van deze activiteiten.  Alle activiteiten hebben een draaiboek dus je hoeft niet alles opnieuw uit te zoeken en te bedenken.
De datums van de activiteiten zijn al bekend;
Pietenfeest 28 november.
Zaalhockeytoernooi 17 februari.
Splash Dribble 8 juni.

Indien jullie graag willen dat jullie kinderen ook dit seizoen weer kunnen genieten van deze activiteiten wil ik jullie vragen om je op te geven via mailadres van mailto:[email protected]

Met sportieve groet,

Angelique en Elise