Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Dave Crombach
Lorraine Pfennings
Paul Renders
 
Morgen:
Laurika Berk
Rosalie Dormans
Luca Stevens
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Facturatie contributie seizoen 2024-2025
14-10-2024
Beste leden,

Deze week worden de contributiefacturen voor het veldhockey-seizoen 2024-2025 verzonden. Je ontvangt hiervoor een e-mail van ClubCollect (niet van HC Scoop) op het tweede e-mailadres dat in LISA bekend is. De mail bevat de omschrijving en het bedrag én een link naar de betaalpagina (Knop "Bekijk de betaalpagina"). Open de betaalpagina en maak een keuze uit twee betaalopties:   

1. direct via IDEAL (alleen voor een Nederlands bankrekeningnummer) of

2. via een automatische incasso in één, twee of drie termijnen 

  

Let op: je dient altijd een keuze te maken, ook als je kiest voor een automatische incasso. Betalen kan alleen via deze betaallink en niet op een andere manier.

Alle bedragen, toeslagen en familiekortingen zijn verwerkt op basis van de gegevens en teamindelingen in LISA en conform de vermeldingen op de website. 

Herinneringen en aanmaningen worden automatisch verstuurd door ClubCollect, dus maak zo snel mogelijk een betaalkeuze. Heb je geen e-mail ontvangen van ClubCollect? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en we gaan kijken waar het mis is gegaan. 

Mocht er iets niet kloppen of heb je een vraag? Gebruik kan de optie "Stel een vraag over dit betaalverzoek" uit de e-mail van ClubCollect. Deze berichten gaan niet naar ClubCollect, maar worden zo spoedig mogelijk beantwoord door de ledenadministratie van HC Scoop.