Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren



 

Jarigen
Vandaag:
Sarah Renkens
 
Morgen:
Nils Könings
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
NIEUWE SPONSOR GAC Business Solutions
17-9-2024
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal,

Wij zijn blij GAC Business Solutions als sponsor te mogen verwelkomen voor de komende jaren. Zoals jullie misschien opgevallen is, zijn aan beide zijdes van de goals de sponsordoeken opgehangen.
Onderstaand een korte beschrijving van dit mooie bedrijf wat gericht is op samenwerking en ondersteuning!

GAC Business Solutions is een toonaangevende leverancier van Microsoft Dynamics 365 bedrijfssoftware en bijbehorende consultancy. Het bedrijf richt zich op het ondersteunen van organisaties bij hun digitale transformatie door innovatieve softwareoplossingen te bieden die zijn afgestemd op specifieke branches zoals productie, groothandel, dienstverlening en onderwijs. GAC streeft naar langdurige samenwerkingen met klanten, waarbij groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
Naast hun focus op Microsoft Dynamics 365, biedt GAC Business Solutions ook gespecialiseerde oplossingen zoals Trade365, Production365, ProBatch365, Medical365, Education365 en PSA365. Deze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende sectoren, waardoor bedrijven snel en efficiënt kunnen profiteren van de nieuwste technologieën. GAC benadrukt het belang van samenwerking en voortdurende ondersteuning, wat blijkt uit hun filosofie "Growing Together".
Meer informatie is te vinden via www.gac.nl