Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren



 

Jarigen
Vandaag:
Monique in de Braekt
Mostafa El Majahad
Erik Jan Minderhoud
 
Morgen:
Sophia Saiu
 
Overmorgen:
Jula Qato
Nieuwe trainster MO18-1 en MO16-1
26-4-2024

Beste allemaal,

 

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij een overeenkomst hebben gesloten met Janne Paaps die komend seizoen trainer/coach van de MO18-1 zal zijn en trainster van de MO16-1.

Hieronder stelt zij zichzelf voor, wij hebben veel vertrouwen in haar aanpak en verwachten met haar een mooie toekomst in te gaan.

 

Hartelijke groet, namens het bestuur, Jacco

 

 

 

Hi allemaal!

 

Mijn naam is Janne, een enthousiaste en betrokken hockeyliefhebber woonachtig in het Brabantse Deurne.

 

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de hockeysport en ik ben simpelweg nooit meer weggegaan. Ooit begonnen in mijn eigen woonplaats als speelster bij MHC Deurne waar ik jarenlang met veel plezier actief ben geweest. Naast het zelf hockeyen o.a. als trainer, coach & coördinator.

 

Ik hockey zelf niet meer en ben al meerdere seizoenen volledig gericht op het begeleiden van spelers en/of andere trainers waar ik veel voldoening uithaal. Inmiddels HT3 gediplomeerd en vele diverse functies mogen vervullen evenals teams in verschillende leeftijdscategorieën mogen begeleiden. Op dit moment ben ik actief bij HV Weert.

 

Ik geloof dat het behalen van goede teamprestaties voortkomt uit het werken aan een totaalplaatje. De hockeysport bestaat uit zoveel meer dan enkel techniek- en tactiekbeheersing. Wat leuk dat ik jullie een kijkje mag gaan geven in mijn inzichten!

 

Komend hockeyseizoen 2024/2025 mag ik de hockeyvelden in Sittard betreden als trainer/coach van MO18-1 en teamtrainer van MO16-1.

 

Ik kijk ernaar uit om jullie op of rondom de velden te ontmoeten. Wie weet tot dan!

 

Met sportieve groet,

 

Janne Paaps