Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Lynn Wagemans
 
Morgen:
Tessa Rotman
 
Overmorgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
Corona update 14 jan 2022 KNHB
16-1-2022
Nieuwsafbeelding

Update 14 januari 2022

Op vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats. Ook in de sport worden versoepelingen doorgevoerd. 

Met ingang van zaterdag 15 januari mag iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen. Er geldt daarbij geen eindtijd meer.  

Vanaf deze datum zijn de volgende maatregelen nog van toepassing: 

  • Competitiewedstrijden zijn niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden binnen de club zijn wel toegestaan. 
  • Er mag geen publiek bij trainingen en onderlinge wedstrijden aanwezig zijn.  
  • Op binnensportlocaties geldt dat het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht is, behalve tijdens het sporten zelf. Daarnaast dienen sporters vanaf 18 jaar bij het betreden van de locatie te worden gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB). 
  • Op buitensportlocaties geldt dat in de binnenruimtes, zoals het clubhuis, het dragen van een mondkapje verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar. De horeca mag enkel open zijn voor afhalen. Andere faciliteiten zoals kleedkamers, toiletten en douches mogen ook open mits daar vooraf wordt gecontroleerd op het CTB. 

Zowel de veelgestelde vragen in dit coronadossier als het algemeen sportprotocol zijn inmiddels aangepast aan de situatie per 15 januari 2022. 

De komende dagen zullen wij – indien nodig – veelgestelde vragen toevoegen. Het kan ook zijn dat sommige informatie de komende dagen wordt aangepast op advies van en/of in overleg met VWS of NOC*NSF. Blijf deze pagina daarom in de gaten houden.