Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Lynn Wagemans
 
Morgen:
Tessa Rotman
 
Overmorgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
Corona maatregelen HC Scoop
4-3-2021
Nieuwsafbeelding

Beste leden en ouders,


Nu iedereen weer vaker op de club komt om trainen en de scholen ook weer gedeeltelijk open zijn, willen we iedereen nog een keer extra wijzen op de algemeen geldende regels op het moment dat een speler een positieve Corona testuitslag heeft ontvangen. We volgen hierbij de richtlijnen van de RIVM:

 

  1. Indien je positief bent getest, meld je dit meteen aan de coach(es), trainer(s) en coördinator.
  2. De trainingen en wedstrijden van het team worden gedurende 10 dagen uit de planning gehaald, om zo de risico’s voor de teamleden, hun familie en andere clubgenoten zoveel mogelijk te beperken. 
  3. Teamleden volgen de richtlijnen van de GGD die bron- en contactonderzoek zullen opstarten. Krijg je klachten, wacht dan niet en laat je meteen testen.
  4. Na 10 dagen is het team weer welkom op de club, tenzij er nog klachten zijn binnen het team.

Voor verdere toelichting verwijzen we je naar de website van het RIVM https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels
Controle over het virus krijgen we alleen als iedereen zich aan de volgende basisregels houdt: Thuiswerken, hygiëneregels, regels voor afstand houden, het vermijden van drukte en het dragen van een mondkapje.

 

 Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking en stay safe!


Met sportieve groet,


Bestuur HC Scoop