Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Lynn Wagemans
 
Morgen:
Tessa Rotman
 
Overmorgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
Inplannen fluiten lenteseizoen 2020 senioren
16-2-2020
Nieuwsafbeelding

Beste senioren,  


De lente staat voor de deur en evenals voorgaande jaren geven wij jullie ook dit jaar weer de kans om jezelf in te plannen voor het fluiten van wedstrijden. Je kunt jezelf vanaf dit moment inplannen en dat kan t/m 29 februari. Nog niet iedereen heeft hiervan de voordelen ontdekt, dus bij deze nogmaals de oproep; plan jezelf z.s.m. in. Het voordeel is dan dat je zelf een passend niveau kunt kiezen en e.e.a. kunt combineren met je eigen agenda.  


Inplannen doe je door in te loggen via de website en dan te navigeren naar het kopje "club" en dan "arbitrage". Je kiest dan een dag en ziet dan alle thuiswedstrijden waarvoor je je kunt inplannen.  

 

Belangrijk:  

- Wij verwachten dat iedereen 5 wedstrijden zal fluiten in het seizoen 2019 - 2020 om de planning rond te krijgen. Je bent helemaal vrij om deze wedstrijden in te plannen in het lopende seizoen, maar bij voorkeur betekent dit 2 of 3 wedstrijden in het herfstseizoen en de overige wedstrijden in het lenteseizoen, maar dit mag je zelf bepalen. Hoe eerder je jezelf inplant, hoe meer keuze je dus hebt.   

 

Let op dat dit exclusief eventuele zaalcompetitie is.  

 

- Uiteraard is het de bedoeling dat je jezelf op het juiste niveau inplant. De senioren mogen zich dit jaar op de volgende teams inplannen:  

 

o    Seniorenwedstrijden

·        VET

·        D1, D2, D4

·        H2, H3 (H1 krijgt bondsscheidsrechters)

o    A-jeugd  

o    B-jeugd 

o    MC1 & JC1 (sub-top klasse teams)

 

- Bij het inplannen rekening houden met je eigen niveau van spelen in combinatie met het fluiten. Een 1ste lijns speler, of speler met CS+ op een B4 team zal niet worden gehonoreerd. 

 

- Het zal evenals voorgaande jaren weer krap worden om de scheidsrechters op tijd te informeren voor de eerste speelweekenden, maar indien je jezelf niet hebt ingepland, word je door ons ingepland. Je krijgt hiervan een mail en indien je niet kunt, moet je zelf voor vervanging zorgen. Reageer dus a.u.b. meteen. 

 

- Wat betreft het afkopen waar vorig jaar zeer veel gebruik van is gemaakt geldt het volgende: 

·        Incidentele afkoop. Je kunt niet kunt fluiten vanwege omstandigheden, dan kun je bij ons de fluitbeurt proberen af te kopen voor€15,-. Indien wij niemand vinden om de fluitbeurt over te nemen zal je zelf vervanging moeten regelen, jij blijft verantwoordelijk voor jouw fluitbeurt. Vraag bij het zoeken naar vervanging eventueel hulp aan jouw coach/aanvoerder.  

·        Structurele afkoop. Je krijgt via Scoop een betaalverzoek van €75,- en daarmee heb je vrijstelling van je 5 fluitbeurten in het buitenseizoen. 

 

- Sanctie no show; Voor de eerste no-show betaal je €15,- aan diegene die voor jou is ingesprongen, plus je word meteen opnieuw ingepland voor het inhalen van je fluitbeurt. Voor een elke no-show daarna betaal je een sanctie van €25,- en word je wederom opnieuw ingepland.  

  

- Let op! Het is niet meer mogelijk om jezelf uit te plannen. Als je jezelf hebt ingepland, of bent ingepland en dit wilt wijzigen, dan moet je dit aan ons doorgeven en dan wijzigen wij dit voor jou.  

 

- Indien je af en toe extra wilt fluitentegen betaling, dan horen we het ook graag. Je wordt dan toegevoegd in de "betaald fluiten” groepsapp.   
   
Indien jullie nog vragen hebben of problemen hebben om jezelf in te plannen, of je wilt gebruik maken van de mogelijkheid om het gehele seizoen af te kopen dan horen wij dit ook graag en bij voorkeur via de app  
 
Veel succes en sportieve groet namens de arbitrage,  
   
Marty van Tilburg  

[email protected]