Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
26-5-2019   Spandoek wedstrijd zondag
29-6-2019   JJ-Kamp 2019
30-6-2019   HC Scoop C&D-dag 2019
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Isa Heijnen
 
Morgen:
Dean Geilen
Wieke Houben
 
Er zijn geen jarigen overmorgen


Inplannen fluiten senioren
1-3-2019
Nieuwsafbeelding

Beste senioren,

Zaterdag 16 maart gaan de buitenwedstrijden weer beginnen en daarbij hebben wij jullie hulp weer hard nodig als scheidsrechter.

Jullie krijgen in eerste instantie weer de gelegenheid jezelf in te plannen. 

Nog niet iedereen heeft hiervan de voordelen ontdekt. Dus bij deze nogmaals de oproep; plan jezelf z.s.m. in.

Het voordeel is dan dat je zelf een passend niveau kunt kiezen en e.e.a. kunt combineren met je eigen agenda.

Inplannen doe je door in te loggen via de website en dan te navigeren naar het kopje "club" en dan "arbitrage". Je kiest dan een dag en ziet dan alle thuiswedstrijden waarvoor je je kunt inplannen.

 

Belangrijk:

·        Wij verwachten dat iedereen 5 wedstrijden zal moeten fluiten in het seizoen 2018-2019 om de planning rond te krijgen. Dit betekent dus 2 wedstrijden in het herfstseizoen en 3 wedstrijden in het lenteseizoen of andersom. Dit mag je zelf bepalen. Hoe eerder je jezelf inplant, hoe meer keuze je dus hebt. Let op dat dit exclusief eventuele zaal competitie is.

·       Uiteraard is het de bedoeling dat je jezelf op het juiste niveau inplant. De senioren mogen zich op de volgende teams inplannen:

o   Seniorenwedstrijden 

o   A-jeugd

o   B-jeugd (Let op: B1 Speelt Super B en krijgt arbitrage via de KNHB)

o   JC1 (Topklasse)

 

Wij zullen woensdag 6 maart de planning afmaken. Indien je jezelf dinsdag 5 maart niet hebt ingepland, word je door ons ingepland. 

Je krijgt hiervan een mail en indien je niet kunt, moet je zelf voor vervanging zorgen. Reageer dus a.u.b. meteen.

 

Wat betreft het afkopen waar zeer veel gebruik van wordt gemaakt geldt het volgende. 

Indien je niet kunt fluiten vanwege omstandigheden kun je bij ons de fluitbeurt proberen 

af te kopen voor €15,-. Indien wij niemand vinden om de fluitbeurt over te nemen zal je zelf vervanging moeten regelen (binnen jouw team). 

Vraag hierbij eventueel hulp aan jouw coach/aanvoerder.

·        Sanctie no-show; Bij een eerste no-show betaal jij de persoon die heeft ingevallen €15,- en moet je de fluitbeurt inhalen en word je opnieuw ingepland voor een extra fluitbeurt. 

·       Bij een tweede no-show wordt een sanctie van €25,- opgelegd en moet je wederom je fluitbeurt inhalen. Bij een eventuele derde no-show, waar wij uiteraard niet van uitgaan, wordt de sanctie door het bestuur bepaald.

·       Let op! Het is niet mogelijk om jezelf uit te plannen binnen twee weken voor aanvang van de wedstrijd. Als je jezelf hebt ingepland en dit wilt wijzigen, dan moet je dit aan ons doorgeven en dan wijzigen wij dit voor jou.

·       Indien je af en toe extra wilt fluiten tegen betaling, dan horen we het ook graag. Je wordt dan toegevoegd in de "betaald fluiten” groepsapp.

·        Het kan voorkomen dat wij jou uitplannen omdat wij deze wedstrijd nodig hebben voor de CS+ opleiding. Dit betekend niet dat jouw fluitbeurt daarmee is voldaan.

 

Indien jullie nog vragen hebben of problemen hebben om jezelf in te plannen horen wij dit graag. Veel succes en sportieve groet namens de arbitrage,

 

Roger van Haaften & Marty van Tilburg