Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
29-6-2019   JJ-Kamp 2019
30-6-2019   HC Scoop C&D-dag 2019
23-8-2019   Hockeybitjes happen | 23
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Julie Kretzers
 
Morgen:
Hidde Tilman
 
Overmorgen:
Lola Canaveira


G-Hockey op HC Scoop wordt professioneler
10-10-2018
Nieuwsafbeelding

Door de komst van Kim Beenkens bij het G-hockey, krijgt deze doelgroep een boost om nog professioneler te trainen.

Sinds een aantal weken neemt Kim, als stagiaire actief deel aan de G-Hockey groep waarbij ze de trainers zal ondersteunen bij hulpvragen en uitleg zal geven over de pedagogische aanpak bij deze doelgroep. 
Kim is woonachtig in Maastricht en studeert aan de opleiding pedagogiek in Sittard. In het kader van haar minor ‘pedagoog in de sport’ zal ze iedere woensdag aanwezig zijn bij de training van het G-team.

"Beste ouders,

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Kim Beenkens en ik ben 21 jaar. Ik ben woonachtig in Maastricht en ik studeer aan de opleiding pedagogiek in Sittard. In het kader van mijn minor ‘pedagoog in de sport’ zal ik vanaf heden iedere woensdag aanwezig zijn bij de training van het G-team.

Ik zal me onder andere bezig gaan houden met hulpvragen van de trainers en het ondersteunen van hen in pedagogische zin. 

Hierbij wil ik u ook alvast laten weten dat ik binnenkort met een toestemmingsformulier kom om video-opnames/ foto’s te maken. Ik wil u alvast laten weten dat deze enkel gebruikt zullen worden om mijn vaardigheden aan te tonen en enkel vertoont zullen worden binnen mijn klas.

Mocht u verder nog vragen hebben over mij, mijn opleiding of eventueel andere zaken, kunt u mij altijd even aanspreken voor of na de training.


Tot snel, Kim"