Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
28-10-2018   Trainerscursus veld
4-11-2018   Coach ochtend zaal
28-11-2018   Jongste Jeugd Pietenfeest
6-12-2018   Trainerscursus zaal
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Roger van Haaften
Fleur Maassen
Mette Pijls
Tess Scheepens
 
Morgen:
Roger Otten
 
Er zijn geen jarigen overmorgen


G-Hockey op HC Scoop wordt professioneler
10-10-2018
Nieuwsafbeelding

Door de komst van Kim Beenkens bij het G-hockey, krijgt deze doelgroep een boost om nog professioneler te trainen.

Sinds een aantal weken neemt Kim, als stagiaire actief deel aan de G-Hockey groep waarbij ze de trainers zal ondersteunen bij hulpvragen en uitleg zal geven over de pedagogische aanpak bij deze doelgroep. 
Kim is woonachtig in Maastricht en studeert aan de opleiding pedagogiek in Sittard. In het kader van haar minor ‘pedagoog in de sport’ zal ze iedere woensdag aanwezig zijn bij de training van het G-team.

"Beste ouders,

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Kim Beenkens en ik ben 21 jaar. Ik ben woonachtig in Maastricht en ik studeer aan de opleiding pedagogiek in Sittard. In het kader van mijn minor ‘pedagoog in de sport’ zal ik vanaf heden iedere woensdag aanwezig zijn bij de training van het G-team.

Ik zal me onder andere bezig gaan houden met hulpvragen van de trainers en het ondersteunen van hen in pedagogische zin. 

Hierbij wil ik u ook alvast laten weten dat ik binnenkort met een toestemmingsformulier kom om video-opnames/ foto’s te maken. Ik wil u alvast laten weten dat deze enkel gebruikt zullen worden om mijn vaardigheden aan te tonen en enkel vertoont zullen worden binnen mijn klas.

Mocht u verder nog vragen hebben over mij, mijn opleiding of eventueel andere zaken, kunt u mij altijd even aanspreken voor of na de training.


Tot snel, Kim"