Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Jarigen
Vandaag:
Bjorn Gobbels
Yvar Hooijkaas
Mette Hooijkaas
Sjoerd de Konink
 
Morgen:
Lieke Erven
Lilian Gelissen - Dols
Martijn Smits
Liv Wouters
 
Overmorgen:
Sofie Kretzers
Joëlle Linnartz
Marit Meuwissen


Inplannen voor bardiensten
7-9-2018
Nieuwsafbeelding
Morgen start de competitie, hetgeen inhoudt dat ook de bar moet worden bemand. De barhoofden hebben jullie hulp hier weer hard bij nodig.

Inplannen diensten
De barplanning staat open, dus plan je via Lisa in voor 1 of meerdere diensten (dit kan in de app via Plan uw dienst of via de website door in te loggen en te kiezen voor Club en vervolgens Diensten).
 
Verplichting en vrijstelling
Op grond van het Huishoudelijk Reglement zijn de ouders van leden jonger dan 16 jaar, alle juniorleden boven 16 jaar (A-teams) en alle seniorleden verplicht 1 keer per seizoenshelft een bardienst van 2 uur te draaien.
Voor gezinnen met meer dan 1 hockeyend kind, geldt een maximum van 3 bardiensten per seizoen.
Er bestaat een vrijstelling voor mensen die een functie vervullen binnen de vereniging (o.a. coaches, actieve commissieleden, sponsoren en donateurs). 
 
Afkopen
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te voldoen aan de plicht om jaarlijks meerdere bardiensten in te vullen (maximaal 3 per gezin), dan bestaat de mogelijkheid één of meerdere diensten af te kopen. Dit kost € 25,- per dienst. 
Stuur een mail naar [email protected] en geef aan hoeveel bardiensten je wenst af te komen en voor welk lid. Je ontvangt vervolgens een e-mail met hierin een link naar een Ideal-betaling.
 
Voor meer informatie over de regeling: zie het Huishoudelijk Reglement of stuur een e-mail naar [email protected]