Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Jarigen
Vandaag:
Bjorn Gobbels
Yvar Hooijkaas
Mette Hooijkaas
Sjoerd de Konink
 
Morgen:
Lieke Erven
Lilian Gelissen - Dols
Martijn Smits
Liv Wouters
 
Overmorgen:
Sofie Kretzers
Joëlle Linnartz
Marit Meuwissen


HC Scoop zoekt enthousiaste lijncoördinatoren Jongens D en C-lijn
16-8-2018
Nieuwsafbeelding

HC Scoop lijn coördinator is de contactpersoon van ouders, trainers en staf technisch kader de Jeugd (van de hockeyclub. De Jeugd is ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën:
- Jongste Jeugd ( 4-9 jaar)
- D jeugd( 10-11 jaar)
- C jeugd( 12-13 jaar)
- B-jeugd (14-15jaar)
- A-Jeugd (16 -17 jaar)

Per leeftijdscategorie zijn er lijncoördinatoren actief, die het aanspreekpunt zijn voor de ouders in hun lijn en zorgen voor de communicatie vanuit HC Scoop over algemene hockeyzaken die alle kinderen aangaan. Verder zijn de lijncoördinatoren onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de wachtlijsten, de instroom van nieuwe leden (in samenspraak met de ledenadministratie) en hebben zij een actieve rol in de indeling van de jeugdleden en de plaatsing in de teams in de opvolgende lijn binnen HC Scoop. 

HC Scoop bestaat met ingang van het seizoen 2018-2019 uit 7 lijncoördinatoren en 2 zaalhockey coördinatoren een voorzitter.
1 voorzitter, 7 lijn coördinatoren en de coördinatoren voor de zaalcompetitie. Zij komen gemiddeld een keer per 4 a 6 weken bijeen om lopende zaken en beleid te bespreken.

De tijdsinvestering is enigszins afhankelijk van de lijn en hangt samen met bijvoorbeeld de aanwezigheid bij trainingen c.q. wedstrijden, maar bedraagt bij benadering ongeveer 1,5 uur per week, waarbij het aan het begin en het einde van het seizoen gebruikelijk wat drukker is dan lopende het seizoen.
Aangezien een aantal coördinatoren in het nieuwe seizoen een andere rol binnen de club gaat vervullen binnen is HC Scoop op zoek naar nieuwe lijncoördinatoren die het team komen versterken.

Wat zoeken wij?
- lijncoördinator Jongens D-lijn en C lijn
Wij zoeken:
• Enthousiaste ouders/leden die zich betrokken voelen bij de Jeugd en een steentje willen bijdragen in het gedegen en met plezier opleiden van de toekomst van het hockey in het algemeen en HC Scoop in het bijzonder.
• Ouders die het lijncoördinatorschap een leuke manier vinden om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de Jeugd en bij de hockeyactiviteiten van (je/jouw) kind(eren). Als lijncoördinator vind je het leuk om de kinderen in jouw lijn te leren kennen door regelmatig trainingen en wedstrijden te bezoeken.

Interesse en vragen 
Bij interesse of algemene vragen kunt u zich melden bij Jeroen Fietjé ([email protected]), geef bij interesse ook graag aan wat de hockeyervaring is en of er ervaring is met Jeugd (begeleiding/training e.d.). 

Voor specifieke vragen over de lijn waarvoor interesse bestaat, kunt u contact opnemen met de betreffende lijncoördinatoren (zie hiervoor de website van HC Scoop). Het is ons streven om de nieuwe lijncoördinatoren gedurende een periode tijdens het lopende seizoen mee te laten draaien in het huidige team, zodat overdracht zorgvuldig kan verlopen. Vandaar dat wij vragen interesse in een lijn graag op korte termijn met ons te delen!

Vriendelijke groet 

Jeroen Fietjé  en Eduard Evers