Jos Jacobi
Wedstrijd verslag Dames 1 zondag 10 juni 2018
11-6-2018
Nieuwsafbeelding

Gisteren stond alweer de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. We mochten aantreden tegen DVS Dames 1. Doordat onze coach zich vergistte in de locatie van DVS (Waalwijk i.p.v. Waalre) waren wij helemaal in de Efteling sferen. Aangezien wij dit zelf hilarisch vonden nemen we jullie mee in het wedstrijdverslag met Efteling elementen.

De wedstrijd moest worden gespeeld met maar 11 van onze waterlelies, er zou dus echt als een team moeten worden gespeeld, om samen de overwinning binnen te slepen.
Meteen al merkten we dat DVS erg strijdlustig was en dat we dus aan de bak moesten.

DVS begon fel en aanvallend. Gelukkig had onze verdediging hier een antwoord op en verdedigden we als draken. Via een pass van Jasmijn kwam de bal bij de tweede paal terecht waar Edmée klaarstond om te tippen, 0-1! Enige tijd later vloog de bal bij de keeper om de oren door een mooie harde slag van Anne. Met een mooie 0-2 voorsprong gingen we de rust in.

DVS liet de kopjes niet hangen en startte zeer gedreven te hockeyen in de 2e helft, terwijl wij even lagen te slapen als Doornroosjes. Dit resulteerde in twee snelle doelpunten achter elkaar voor DVS. We stonden weer op gelijke hoogte.
We herpakte ons en bleven hockeyen. Het stralende zonnetje maakte het wel zwaar voor onze 11 spelers. Uiteindelijk sleepte Noor met een strafcorner de bal mooi in het net! We hadden de voorsprong weer te pakken. De laatste fase van de wedstrijd was vermoeiend en er lagen veel ruimtes op het veld voor beiden teams. Hier wisten wij nog een keer gebruik van te maken via een actie van Jasmijn die de bal voorgaf op Anne, die hem uiteindelijk binnen wist te tikken! Een mooie 2-4 overwinning voor de strijdlustige draakjes🐉

We hopen jullie volgende week in het magische Sittard te zien om onze laatste wedstrijd van het seizoen bij te wonen. Waarbij alle waterlelies nog een keer zullen aantreden! Na de wedstrijd van D1 & H1 het mooie seizoen met jullie te kunnen afsluiten!!