Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
26-5-2019   Spandoek wedstrijd zondag
29-6-2019   JJ-Kamp 2019
30-6-2019   HC Scoop C&D-dag 2019
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Isa Heijnen
 
Morgen:
Dean Geilen
Wieke Houben
 
Er zijn geen jarigen overmorgen


Splash Dribble Toernooi op Scoop geslaagd
22-5-2018
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag 19 mei vond voor de 3e keer het Splash Dribble toernooi voor de E6- en E8-jeugd plaats.

Dit jaar mochten wij 22 teams verwelkomen. De organisatie heeft samen met een grote groep vrijwilligers ervoor gezorgd dat wij de +/- 205 deelnemers een heel sportief en gezellig toernooi konden aanbieden op de 3 hockeyvelden van HC Scoop. Naast de hockeywedstrijden waren er ook nog 2 spel- activiteiten in het programma opgenomen en was er voldoende tijd om gebruik te maken van de 32 meter hindernisbaan, om te rusten of om popcorn en suikerspin te eten.  

Het Splash Dribble spel is een Indian Dribble parcours waar teams binnen 5 minuten zoveel mogelijk punten proberen te verzamelen door kegels om te schieten met verschillende waardes.  
Venray J6E2 was deze editie met 90 punten het sterkste team en zij gingen met de exclusieve Splash Dribble Trofee naar huis.

Dit jaar was Lieke Otten namens de Marcel Balkestein hockeyschool aanwezig om een parcours uit te zetten met smart goals. 
De winnende tijd bij de E6-teams was voor Scoop M6E1 met 52 seconden en de winnende tijd bij de E8-teams was voor Maastricht J8E1 met 59 seconden. 
Alle spelers van de winnende teams hebben een aandenken gekregen van de Marcel Balkestein hockeyschool.

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie prestaties !
Alle deelnemers en begeleiders kregen een broodje gezond en fruit aangeboden tijdens de lunch. In de middag brak het zonnetje door en was het buiten ook zeer aangenaam genieten van de frites en snacks van Frietig frietje en natuurlijk de drankjes van ons geweldige bar-team 

KAQ Sports uit Apeldoorn was voor het 3e opeenvolgende jaar aanwezig met trendy eigentijdse hockeykleding. In samenwerking met de Marcel Balkestein Hockeyschool hebben zij 4 prijzen verloot onder de aanwezige deelnemers. 
2 winnende meisje mochten een kledingstuk kiezen uit de KAQ Sports stand en beide winnende jongens hebben een cap ontvangen van de Marcel Balkestein hockeyschool.

De organisatie heeft genoten van jullie enthousiaste reacties en samen met ons team van vrijwilligers zullen zij er volgend jaar weer een leuk, sportief en gezellig Splash Dribble toernooi van maken.

Voor een sfeerimpressie van ons Splash Dribble toernooi, check Roelfotografie klik hier

Noteer alvast zaterdag 8 juni 2019 in jullie agenda !

Met sportieve groet,
Organisatie Splash Dribble toernooi
Dion, Marcel en Ray