Er zijn geen jarigen overmorgen
Wedstrijdverslag Dames 1 13 april en 15 april 2018
17-4-2018
Nieuwsafbeelding

Dit weekend speelden we twee wedstrijden. Vrijdag tegen Deurne en vanmiddag tegen Horst waarbij we de zes punten binnenhaalde tijdens een heus Super Sunday weekend!

Nu eerst een korte samenvatting van de wedstrijd van vrijdag:
Afgelopen vrijdag stond de wedstrijd tegen Deurne op de planning. Op verzoek van Deurne was deze wedstrijd verschoven.
Samen met Fortuna gingen we de strijd, op vrijdag de 13de, aan. Nadat de plassen water weggeveegd waren, luidde het fluitsignaal. Er was een goed samenspel en zo kwamen er ook steeds meer kansen voor ons. Toch viel de goal er niet zo gemakkelijk aangezien Deurne er ook heel hard voor werkte. Maar na enige tijd werd de verdediging van Deurne gepasseerd. Een prachtig samenspel tussen Jasmijn en Edmee die de bal op precies het juiste moment aan Kim gaf en zij het afmaakte. Toch moesten we er hard ervoor blijven werken. Kansen werden gecreƫerd maar het tweede doelpunt bleef uit totdat Kim een kans kreeg en met bal & lichaam over de doellijn ging, 2-0. Met deze voorsprong gingen we de rust in. In de rust werd nog een keer duidelijk gemaakt dat we dit zo moesten blijven vasthouden. Blijven knokken.

In de tweede helft begonnen we weer gefocust. We probeerde ons eigen spel te spelen en met succes. De verdediging bouwde goed op, waardoor de spitsen genoeg kansen kregen. Deze kansen werden helaas niet benut. De wedstrijd eindigde dan ook met de stand: 2-0.
Dit waren al 3 van de 6 punten voor het komende weekend. Zondag is het tijd om deze lijn door te trekken!

Het verslag van vanmiddag volgt deze week!