Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda
27-Mar-14
De agenda is leeg
Hele agenda
Jarigen
Vandaag:
Jill de Bree
Kayleigh Teijken
 
Morgen:
Karel Bonten
Fleur Cornelissens
Mirte Keulen
 
Er zijn geen jarigen overmorgen


Parkeren bij HV Meerssen (UPDATE)
6-3-2018
Nieuwsafbeelding

Belangrijk voor de teams die tegen Meerssen moeten spelen: De komende twee maanden wordt de parkeersituatie bij sportpark Heiveld aangepakt.

Dit houdt in dat er maar een beperkt gedeelte van de parkeerruimte beschikbaar is. Het clubhuis en de hockeyvelden blijven steeds bereikbaar voor fietsers en voetgangers, hulpdiensten en leveranciers. De toegangsweg zal echter in de eerste fase van het werk vanaf de ingang bij de voetbalclub worden afgesloten voor auto’s.

De Kloosterweg 5-9 (het voormalig gemeentedepot) wordt in gebruik genomen als tijdelijke parkeervoorziening. Er wordt verzocht om vooral gebruik te maken van deze voorziening en vooral niet proberen in de woonwijk een parkeerplaats te vinden wat tot ernstige overlast voor de bewoners leidt.

 


Komend weekeinde ontvangen wij een of meerdere teams van jullie vereniging bij HV Meerssen
Graag vraag ik via jullie aan de begeleiding van deze teams aandacht voor het volgende.

Deze week is door de gemeente Meerssen begonnen aan de langverwachte en hoogst noodzakelijke verbetering van de Parkeervoorziening op ons sportpark Heiveld.
Het gaat mooi en veel veiliger worden, maar gedurende het werk zijn de parkeermogelijkheden op het sportpark zeer beperkt tot onmogelijk. 
Voor fietsers en voetgangers is ons complex normaal bereikbaar.
Er is een tijdelijke parkeervoorziening gerealiseerd aan de Kloosterweg ( Navigatie: Kloosterweg 5-9 ) zie bijgaande tekening
Vandaar zal dan ongeveer 7 minuten via Kloosterweg en Heiveld gelopen moeten worden naar onze velden.
Houd bij de wandeling zeker jongere kinderen zo veel bij elkaar zowel langs de weg als over het werkterrein zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.
Bij voorbaat excuses voor dit tijdelijke maar redelijk grote ongemak ! Graag zullen wij de rijders en andere begeleiders van een kopje koffie of thee voorzien bij aankomst !
Een zeer dringend verzoek om niet naar een parkeerplek in de woonwijk te gaan zoeken aangezien dit grote overlast geeft voor onze buren, waar we graag een goede verstandhouding  mee willen behouden.

Willen jullie dit doorgeven aan de begeleiding van het (de) betreffende team(s) ? Alvast onze dank