Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Tessa Rotman
 
Morgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Netwerken binnen HC Scoop
20-2-2017
Nieuwsafbeelding
Na Facebook en Instagram heeft Scoop sinds deze week ook een actieve LinkedIn pagina. Een bedrijfspagina met als doel om het zakelijk netwerken binnen de club te stimuleren. Via deze pagina kunnen leden elkaar, en elkaars ervaring en talenten, makkelijker vinden. Want misschien zoek je wel een fotograaf, sportfysio, makelaar, financieel advies, (bij)baan, stageplaats of gewoon een beetje advies over een onderwerp waar je zelf minder van weet. Wanneer zo veel mogelijk leden de pagina volgen, ontstaat er een mooi netwerk met als doel samenwerking tussen de leden makkelijker te maken.
 
De pagina is ook zeker interessant voor de jeugdtrainers. Als docent van Zuyd en LinkedIn trainer weet ik dat het hebben van een zo volledig mogelijk LinkedIn profiel helpt bij het vinden van een stage of baan. Dus, geef je training? Maak een LinkedIn profiel aan en vermeld je ervaring, want dat is zeker een mooie toevoeging voor je digitale CV!
 
Door je persoonlijke LinkedIn profiel aan de bedrijfspagina van HC Scoop te koppelen, laat je je toekomstige werkgever namelijk zien dat je sportief en actief bent, in staat om leiding te geven, te organiseren etc. Samen op naar veel mooie en sportieve samenwerkingen!

 
Isolde Snijders