Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Tessa Rotman
 
Morgen:
Lous Couwenbergh
Jos Jacobi
 
Er zijn geen jarigen overmorgen
Start trainingen lenteseizoen
20-2-2017
Nieuwsafbeelding
Informatie over de start van het lenteseizoen.
 
Start trainingen:
De veldtrainingen voor de junioren en senioren beginnen in de week van 20 februari, waarbij er geen trainingen zijn tijdens de voorjaarsvakantie, tenzij een team anders beslist. De jongste jeugd start in de week van 6 maart, dus na de voorjaarsvakantie. Zonder tegenbericht blijven de trainingstijden van vóór de winterstop ongewijzigd.
 
Wedstrijddata:
De speeldata van de lentecompetitie zijn inmiddels ook bekend. Er zijn enkele data die lastig kunnen zijn omdat zij mogelijk in een vakantie vallen, dan wel dat ze net voor, tijdens of na de examenperiode vallen. Zorg ervoor dat alle spelers op de hoogte zijn van de speeldata en inhaaldata én zorg ervoor dat jullie team op tijd inventariseert of er voldoende spelers aanwezig zijn. Een wedstrijd verplaatsen naar een eerder moment mag altijd (mits in goed overleg). Doe dit bij voorkeur zo snel mogelijk, dan is de kans op slagen groter.
 
Voor de jeugd gelden de volgende speeldagen:
11, 18 en 25 maart
1 en 8 april
6, 13, 20 en 27 mei
10 juni
Inhaaldagen: 15 en 29 april, 5 en 17 juni
Kampioenentoernooien: 17 juni

Voor de senioren zijn het de volgende dagen:
19 en 26 maart
2 en 9 april
7, 14, 21 en 28 mei
11 en 18 juni
Inhaaldagen: 15 en 30 april, 6 en 25 juni
 
Barplanning:
Nu de speeldata bekend zijn en over ongeveer 2 weken ook de wedstrijdschema's zichtbaar zullen worden, kan de barplanning worden gevuld. Als het goed is, zijn de spelregels inmiddels duidelijk: aanmelden voor bardienst of wedstrijdtafel dient tijdig te geschieden via de app. Indien een lid zich op 1 mei niet (voldoende) heeft aangemeld voor diensten of zelf heeft aangegeven af te kopen, zal dit leiden tot facturatie van de niet gedraaide diensten. Wees er dus op tijd bij, want dan zijn de meest gunstige tijden nog beschikbaar!
 
Hockey Academie Limburg:
Ook de trainingen van de HAL gaan weer van start vanaf maart en wel op de volgende dagen:
8, 15, 22 en 29 maart
5, 12 en 19 april
3, 10 en 17 mei