Mijn team
Jongste jeugd

Jeugd

Senioren

Agenda


 

Jarigen
Vandaag:
Saskia Janssen
Martijn Kuipers
 
Morgen:
Isabel Meuer
 
Overmorgen:
Sven van den Boogaard
Mike j Nijland
Diede Pijls
"De leukste vrijwilligerstaak binnen Scoop”
5-9-2016
Nieuwsafbeelding
Barplanning

Zoals jullie weten, heeft ieder lid, naast heel veel rechten, de verplichting om bardiensten te draaien of de wedstrijdtafel te bemannen. De barplanning voor komend seizoen staat inmiddels in het systeem en kan dus worden gevuld door in te loggen in Lisa. Wacht hier niet te lang mee, want dan bestaat de kans dat het door jou gewenste tijdstip weg is. Er wordt automatisch geregistreerd of het vereiste aantal bardiensten is ingevuld. Mocht je dit aan het einde van het seizoen nog niet hebben gedaan, dan zul je hieraan worden herinnerd en uiteindelijk worden ingepland door de barcommissie. 
Wil je de regels rondom de barplanning nog even doorlezen, kijk dan op de site.
 
Bij vragen kun je mailen naar [email protected]

We kunnen niet zonder jullie! 
 
Barhoofden gezocht
 
De bar van Scoop wordt geëxploiteerd door een commissie van vrijwilligers. Deze Barcommissie wordt ondersteund door Barhoofden die de leden en ouders begeleiden tijdens hun bardiensten.
Het team van Barhoofden bestaat uit ouders die deze taak enkele malen per jaar vrijwillig uitvoeren. Helaas is een aantal barhoofden gestopt omdat hun kinderen de vereniging hebben verlaten of om privé redenen.
 
Hierdoor is de barcommissie dringend op zoek naar nieuwe barhoofden. Wij doen een oproep aan de ouders van onze leden om zich aan te melden als barhoofd. Na een uitvoerige instructie en een inwerkdienst, draai je enkele malen per jaar op zaterdag de bar gedurende een dagdeel. Alle barhoofden zijn van mening dat de bar van HC Scoop de leukste plek binnen onze vereniging is om vrijwilligerswerk te verrichten.
 
Klik hier voor meer informatie over de taken en bevoegdheden van een barhoofd. Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden als nieuw barhoofd, stuur dan een mail naar [email protected]. Wij hopen spoedig nieuwe barhoofden te verwelkomen, anders zal dit jammer genoeg een negatief effect hebben op de openingstijden van de bar.